25.01.2022 Пристигна нова пратка на FEBEST !

Информација за испорака и работно време


Информација за испорака

Ние вршиме испорака секој работен ден од понеделник до сабота.
Трнаспортните трошоци се бесплатни со сметка над 3000ден.
Стоката ја добивате за помалку од 24 часа и плаќате при прием на стоката, освен ако е нагласено дека испораката на призводот е поголема од 24часа


Работно време

                           од    08.00 - 16.00 пон-пет

                                    08.00 - 14.00 сабота

Нарачки за карго се примаат до 15.20 часот